Indulhat a XXI. század szakembereinek képzése.
November 7-én ünnepélyes keretek közt adták át a Marcali Tancentrum új telephelyét.
A Két Mester Kft. egy korszerű tankonyhát alakított ki a piaccsarnokban. A szakács és a leendő pincértanulók gyakorlati képzése indulhat el a tankonyhában.
A hazai gasztronómia ismét reneszánszát éli és a régi, tömegétkeztetésre koncentráló magyar konyha ismét a klasszikus, világhírű hazai ételek minőségi elkészítése és igényes tálalása irányába indult el. A folyamatos fejlődés érdekében tanulni vágyó szakácsokat mindig tárt karokkal várják az ország valamennyi szegletében. A jól képzett, fiatal szakemberek képzése és a megfelelő munkaerő biztosítása alapvető igény a vendéglátásban és a turizmusban. Fontos, hogy a diákok már a tankonyhán találkozhassanak az éttermekben használt korszerű technológiákkal.