HírekKék-hírek

Tűzesetek megyeszerte szilveszterkor

Lakóház tetőszerkezete lángolt Pálmajorban az év utolsó napjának délutánján, az éjszaka folyamán pedig kisebb tűzesetekhez riasztották a somogyi tűzoltókat.

Rinyaszentkirályon az ablakba dobott petárdától meggyulladt a nyílászáró kerete, amit a tulajdonosnak sikerült eloltania a nagyatádi tűzoltók kiérkezése előtt.

A késő délutáni órákban pedig Pálmajorban, a Hársfa utcában gyulladt ki és teljes terjedelmében égett egy családi ház tetőszerkezete. A tűzesethez a kaposvári hivatásos tűzoltókat riasztották, akik több vízsugárral dolgoztak a lángok oltásán. A tűz keletkezésekor senki sem tartózkodott az épületben, amely az eset következtében lakhatatlanná vált. Két felnőtt és két gyermek ideiglenesen rokonokhoz költözött.

Vélhetően tűzijáték gyújtott meg körülbelül tíz tuját egy sorház belső udvarán Siófokon, a Küszhegyi úton. A város hivatásos tűzoltóinak sikerült egy vízsugárral eloltania a lángokat.

Hétfőre virradó éjjel Balatonmáriafürdőn egy szeméttároló tartalma kapott lángra, amit a marcali hivatásos tűzoltók fojtottak el.