HírekSportSzines

ZALAKAROS GO BIKE – Karos idén bringában utazik

Ingyen kerékpár slusszkulcsért cserébe a szállodákban és a tourinform irodában, kedvezményes bringás belépő az ORSZÁG ELSŐ KERÉKPÁRBARÁT FÜRDŐJÉBE, tematikus GO BIKE masszázs, edukációs túrák a helyieknek, warm-up party a Tour de Zalakaros 0. napján… – és ez csak ízelítő a Go Bike mozgalom repertoárjából.

Az aktív és egészséges életmód iránti érdeklődés fokozatosan nő a fürdővárosban, egyre többen töltik aktívan szabadidejüket Zalakaroson. A helyi KERÉKPÁROS CENTRUMBAN közel kétszer annyi bringát adtak ki a látogatóknak, mint egy évvel korábban. A Kis-Balaton kerékpáros túrák egyedülálló természeti környezetben kínálnak fantasztikus kikapcsolódási lehetőséget az aktív, minőségi idő eltöltésére.

A kiváló adottságokra a város idén még inkább ráerősít, hiszen a folyamatosan fejlődő TOUR DE ZALAKAROS országúti kerékpárverseny 2500 indulójával mára az ország egyik legkedveltebb rendezvényévé nőtte ki magát. A június 21-23. között megrendezésre kerülő bringás hétvége már minden korcsoport számára kínál alternatívát: gyermekversenyt a legkisebbeknek, családi bringatúrát a Kis-Balaton körül minden generációnak és valódi megmérettetést a zalai dombokon keresztül 60 és 137 km-en. 2019-ben harmadszor kerül megrendezésre a Szabadics Ride – Company Challenge céges időfutam csapatverseny, a 0. napon pedig tematikus gasztro programokkal és GO BIKE warm-up partyval is bővül idén a bringás jamboree.

A tavalyi rendezvényről a nemzetközi médiumok is beszámoltak: