HírekKözélet

Tájékoztató az általános iskolák ballagási és tanévzáró ünnepségekkel kapcsolatban

Pénteki híradónkban illetve média csatornáinkon interjút láthatnak Patkó Imre megbízott igazgatóval a ballagás és tanévzáró ünnepségek pontos lebonyolításával kapcsolatban.

Az iskola közleménye:

Tisztelt Szülők/Gondviselők!
Kedves Ballagó Diákok!

Maruzsa Zoltán államtitkár úr rendelkezésének megfelelően – hagyományos formában – nem kerül megszervezésre a 2019/2020. tanévben ballagás és tanévzáró ünnepség. Mi azonban fontosnak tartjuk és szükségesnek érezzük a személyes elbúcsúzást végzőseinktől. Ennek a szándékunknak és a járványügyi korlátozó intézkedéseknek megfelelően, 2020. június 20-án (szombaton) az alábbi időrend szerint hívjuk elköszönésre a 8. évfolyamos tanulóinkat:
• 8:30 órai kezdettel a 8.c-s gyerekeket,
• 9:30 órai kezdettel a 8.b-s tanulókat és
• 10:30 órai kezdettel a 8.a végzőseit.
Jó idő esetén a program az iskola udvarán kerül megrendezésre, ahová tanulónként 2 fő vendég fogadására van lehetőségünk a központi szabályozás alapján. A tanulók és a vendégeik az intézmény területére az északi kiskapun (temető felőli rész) jöhetnek be, az ünnepség végén pedig a déli kiskapun (Vereckei utca) kell elhagyniuk az intézményt. Az osztályokhoz tartozó vendégek az osztály udvari elköszönése után már nem tartózkodhatnak a továbbiakban az iskola területén!
Rossz idő esetén a fenti időrend szerint az osztálytermekben tartjuk meg az elköszönést, amire vendégek részvétele nélkül kerül sor!
Az iskola épületébe tanulóinkon kívül, csak iskolai dolgozó léphet be.
Kérem minden érintett támogató együttműködését, hogy méltó módon búcsúzhassunk el végzős diákjainktól!

Üdvözlettel: Patkó Imre
megbízott igazgató