ÁLLÁSLEHETŐSÉG – Jelzőrendszeres házi segítségnyújtás

A Marcali Szociális és Egészségügyi Szolgáltató Központ Jelzőrendszeres házi segítségnyújtás szolgálatás biztosításához készenléti ügyelet ellátására 1 fő tiszteletdíjas gondozót keres

Balatonszentgyörgy ellátási területre.

A foglalkoztatás tiszteletdíjas juttatással (nem adóköteles!) történik, havonta két hetes beosztás mellett. A feladat saját otthonából, nyugdíj, vagy főállás mellett is ellátható.

Feladatok: A szolgáltatás az egyedül élő igénybevevők biztonságát szolgálja. A többségében időseknél kihelyezett készülékről indított riasztás esetén a gondozó 30 percen belül köteles az érintettnél megjelenni, és a riasztás okáról meggyőződni. Amennyiben szükséges, intézkedik a probléma elhárítása érdekében (orvosi ügyelet, tűzoltóság, rendőrség értesítésével).

Feltételek: – B kategóriás jogosítvány

– elektromos kerékpár, motorkerékpár vagy személygépkocsi

Előny:         – szociális vagy egészségügyi végzettség (elsősegélynyújtó tanfolyam elvégzése, szociális gondozó és ápoló, szociális asszisztens, szociális gondozó, szervező, OKJ-s ápoló)

Az intézmény a gondozó számára mobiltelefont és készenléti (elsősegélynyújtó) táskát biztosít.

Jelentkezni és érdeklődni: Ernyes Ella szakmai vezetőnél személyesen vagy az alábbi elérhetőségeken lehet: Cím: Marcali, Szigetvári u. 1. Telefon: 85/310-055 Mobil: 30/349-6213 e-mail: jelzorendszer@szocialiskozpont.hu

Örömmel várjuk a jelentkezéseket!