HírekSport

Noszlopy-nap

A Marcali Noszlopy Gáspár Általános és Alapfokú Művészeti Iskola 2021. 09. 24-én  próbákkal ünnepelte meg névadóját.  Ezen a gyönyörű őszi  napon a  mozgás, a sport, sorversenyek, egyéni megmérettetések kaptak főszerepet.

Az ünnepélyes megnyitó után a néptáncos  művészeti iskolások szórakoztatták a közönséget. Ezt követően került sor egy vidám átmozgató bemelegítésre.

Különböző sportesemények követték egymást: az alsós gyerekek  az iskola udvarán, a felsős diákok a Latinka-pályán mérték össze gyorsaságukat, tehetségüket.

Csapatversenyben és egyéni próbatétel által is sikerélménnyel gazdagodtak a  versenyzők.  Az    ünnepélyes eredményhirdetést követően a helyezettek érmeket és jutalmakat vehettek át.

A sok vidám , mosolygós gyermek arc bizonyítja, hogy jól sikerült ez a nap, a  játék, az együttlét öröme igazi közösségi élmény volt.

Köszönet a szervezőknek, pedagógusoknak, az iskola dolgozóinak, Horváth Mónika SZM elnöknek és szponzorainknak, akik támogatták rendezvényünket. Huszti Gábor,  Marcali és Környéke Hagyományőrző Ipartestület, Novomar Kft., MTKSZ Nonprofit Kft. és a Marcali Kenyérgyár.