HírekKék-hírek

Földön és vízen is munkát adtak az egyenruhásoknak.

A körzeti megbízottak 2021. január 1-jén, 15 óra körül Kaposvár belterületén ellenőriztek egy személyautóval közlekedő férfit. A sofőr nem rendelkezett vezetői engedéllyel, ezért a 35 éves mernyei lakost előállították a Kaposvári Rendőrkapitányságra, ahol az engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt meghallgatták, majd szabálysértési őrizetbe vették.

A siófoki körzeti megbízottak 16 óra körül Som belterületén ellenőriztek egy 31 éves helyi lakost, akiről megállapították, hogy a Budapest Környéki Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja lopás miatt rendelte el körözését. A rendőrök a férfit elfogták és előállították a Siófoki Rendőrkapitányságra, ahonnan a Somogy Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

A vízirendőrök pedig 18 óra előtt pár perccel a balatonmáriafürdői kikötőben ellenőrizték egy kishajó vezetőjét, akinél az alkoholszonda pozitív eredményt jelzett. Az egyenruhások a 69 éves helyi lakost előállították a Balatonkeresztúri Rendőrőrsre, és az ittas járművezetés miatt büntetőeljárást kezdeményeztek ellene.