HírekKék-hírek

FRISSÍTVE! – Ég a nádas Balatonszentgyörgynél

Kigyulladt a nádas Balatonszentgyörgy külterületén, a 76-os főút közelében. Mintegy két hektárra terjednek ki a lángok, amelyeket a keszthelyi és a pacsai hivatásos tűzoltók oltanak. Egy hivatásos egység Marcaliból is a helyszínre tart, és a Somogy megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat szintén elindult oda. A munkálatokat nehezíti, hogy nehezen járható területen ég a tűz.

 19:03 Tíz-tizenöt hektáron égett le a nádas Balatonszentgyörgynél

Eloltották a lángokat Balatonszentgyörgy külterületén, ahol egy nádas gyulladt ki a 76-os főút közelében. Mintegy tíz-tizenöt hektáron égett le a növényzet. A keszthelyi, a pacsai és a marcali hivatásos tűzoltók a Somogy megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett fékezték meg a lángokat.

 18:41 Nem terjed tovább a balatonszentgyörgyi nádastűz

Megakadályozták a lángok továbbterjedését Balatonszentgyörgy külterületén, ahol egy nádas gyulladt ki a 76-os főút közelében. Több hektárt érint a tűz, amelyet a keszthelyi, a pacsai és a marcali hivatásos tűzoltók a Somogy megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett oltanak. A munkálatokat nehezíti, hogy nehezen járható területen csaptak fel a lángok, és erős a szél.

17:46 Még oltják a tüzet Balatonszentgyörgynél

A keszthelyi, a pacsai és a marcali hivatásos tűzoltók a Somogy megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett még oltják a lángokat Balatonszentgyörgy külterületén, ahol egy nádas gyulladt ki a 76-os főút közelében. Több hektárt érint a tűz. A munkálatokat nehezíti, hogy nehezen járható területen csaptak fel a lángok, és erős a szél.

kiemelt kép: illusztáció