HírekSzines

Marcali szépség Hársházi Szabi új videóklipjében

Hársházi Szabi új klippel indítja a nyarat. A „Jelez a szív” című, fülbemászó új dal, amihez egy videóklip is készült – zenei stílusából adódóan – retro hangulatú. A videóklip főszereplője egy marcali származású lány (Gadácsi Szabina).

A „Jelez a szív” című alkotás a 80-as évek hangzásvilágát idézi meg. A videóklip elkészítésénél az alkotók törekedtek képi világban is ezt a korszakot megidézni.

„A 70-es évek végén illetve a 80-as évek első felében élte fénykorát a Disco-Funk zene. A műfaj iránti tiszteletből és szeretetből mindenképp szerettem volna az első lemezemre olyan dalokat, amelyek ezt a zenei világot idézik meg.” – mondta Szabi, aki azt is elárulta, hogy hogyan került a klipbe szereplőként marcali modell.

„Olyan képi világot szerettünk volna a klipnek, ami ezt a korszakot jellemzi. Azonnal egyetértettünk az alkotótársaimmal abban, hogy kellene egy dekoratív, fiatal modell főszereplőnek. Emlékeztem rá, hogy korábban láttam Zsirai Tibi fotóin egy lányt, aki megfelelne az általunk elképzelteknek. Fel is vettem Tibivel a kapcsolatot, aki elmondta, hogy Szabina az a lány akire én felfigyeltem a fotókon. Fel is vettem gyorsan vele a kapcsolatot, aki azonnal igent mondott, nagy örömömre. Ez Szabina klipbekerülésének rövid története…”

Hársházi Szabi idén nyáron megjelenő bemutatkozó lemezének kiemelt darabja a „Jelez a szív” című szerzemény; amit Lombos Márton dalszövegíróval jegyeznek közösen, akivel már 8 éve alkotnak együtt szerzőpárost. Az elmúlt években több ismert előadónak írtak már közösen sikeres, zenecsatornákon sokat játszott dalokat . Legutóbb megjelent közös szerzeményük pedig – amit szintén Szabi énekel – felkerült egy szórakoztatózenei válogatásalbumra is, amely a 20. heti MAHASZ Album Top 40 slágerlista második helyén szerepel.