HírekSzines

Elszármazottak találkoztak Szenyéren

Civil kezdeményezésre első alkalommal rendezték meg a településről  elszármazottak találkozóját. május 20-án . Összejött egy jó csapat, melynek tagjai vállalták az elszármazottak felkutatását.

Mert aki ideszületett, itt élt, de az élet elszólította, kedves emlékei azonban továbbra is idekötik, és a szíve még mindig haza húzza szép számmal elfogadták a kezdeményezést .

Vannak olyan volt szenyériek, akiket talán több éve vagy évtizede messzire vetett a sors, és azóta egyáltalán nem vagy csak igen ritkán jöttek haza – azt gondolom, nekik is élményt jelentett a találkozás a régi ismerősökkel, barátokkal. 

Az esemény keretében a “kisbirói felhivás” után Polgármester úr köszöntötte a legidősebb elszármazottakat., köztük első tanitó néninket Bali Gyuláné Erzsi tanitó nénit  is.  Majd  Marcali Bajtársi Dalárda szórakoztatta a jelen levőket. Ezután  természetesen nagy beszélgetésekre került sor. A  jelenlévőknek az önkormányzat finom ebéddel is kedveskedett. 

Hálás köszönet az ötletgazdáknak, minden jelen levőnek aki elfogadta a meghívást, valamint Nagy Zoltán Polgármester úrnak, hogy támogatta az ötletet hogy ez a csodálatos nap összejött.

Jövőre Veletek ugyan itt!!!!