HírekKultúra

Nagysikerű családi mesemusical Marcaliban 

Újabb teltházas produkciót láthatott a közönség péntek este a Kiss László Sportcsarnokban. Hamupipőke története az Experidance előadásában, illetve TBG Productions együttműködésével elevenedett meg a színpadon.

A lenyűgöző képi világ mellett a mesemusical csodás előadása köszönhető volt Gömöri Zsolt zeneszerzőnek, a káprázatos ruhák Debreczeni Ildikó jelmeztervezőnek, a népitáncos, akrobatikus és balett táncok Benkő Dávid koreográfusnak, valamint a történet feldolgozása és rendezése Pozsgai Zsoltnak. A színészek játéka és csodás hangja, továbbá a Re-Production 24 fős tánckara teljesen elbűvölte a nézőket.  

Az produkció kezdetén az előadás főszervezője, Kutor Veronika, a Marcali Művelődési és Szabadidő Központ Nonprofit Kft. ügyvezetője köszöntötte a jelenlévőket. Itt szeretné még megköszönni Marcali Város Önkormányzatának, Tanai Bernadettnek a Marcali GAMESZ vezetőjének és munkatársainak, valamint a Marcali Csarnok Kft.-nek és dolgozóinak az előadás lebonyolításában nyújtott segítséget.

A teltház újra megmutatta, hogy nem csak a közönség szereti a hasonló nagyságrendű és színvonalú produkciókat, de a helyi nagy cégek is szívesen támogatják dolgozóikat, hogy egy csodás élmény részesei lehessenek.

A következő hasonlóan káprázatos előadásra nem is kell sokat várni, mert augusztus 8-án a Sissi legendája érkezik Marcaliba. Jegyek már kaphatók a Kulturális Korzóban (Marcali, Múzeum köz 2.) és online a jegy.hu oldalon.