HírekKék-hírek

Iskolaőrök jelentkezését várják Somogyban

A Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársakat keres iskolaőri állás betöltésére a görgetegi, kutasi, iharosberényi, segesdi, sávolyi általános iskolákba, valamint Marcaliban a Noszlopy Gáspár Általános és Alapfokú Művészeti Iskolába.

Az iskolaőr feladatának ellátása során közreműködik a nevelési-oktatási intézmények rendjének fenntartásában, intézkedésre és kényszerítő eszközök használatára jogosult.

A pályázatra cselekvőképes, 18. életévüket betöltött, a felvételi követelményeknek megfelelő magyar állampolgárok jelentkezését várjuk. Feltétel a magyar állampolgárság, az állandó bejelentett belföldi lakóhely, valamint az egészségi, fizikai, pszichikai alkalmasság, és az erkölcsi bizonyítvány megléte.

A felvételt nyert pályázók 3 hetes iskolaőri képzésen vesznek részt, a munkavállalók a képzés ideje alatt is jogosultak bérezésre. A felvett jelentkezők a Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkavállalói állományába 3 hónap próbaidő kitöltésével kerülnek felvételre.

A jelentkezési határidő folyamatos, a meghirdetett állások betöltéséig.

A pályázatot benyújtani Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálat részére postai úton a 7400 Kaposvár, Szent Imre utca 14/C címen, elektronikus úton a karrier(kukac)somogy.police.hu e-mail címen lehet.

A jelentkezéssel kapcsolatos bővebb tájékoztatást ide kattintva, illetve a Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatán – a 06/82 502-700 / 27-31-es telefonszámon – kaphatnak az érdeklődők.

fotó: police.hu