HírekKözélet

Karácsonyi adományokat juttatott el a rászorulóknak a Marcali Karitász Csoport

A héten 48 db tartós élelmiszerből álló csomagot juttatott el a Marcali Karitász Csoport a helybeli idősek, betegek, rászorulók és nagycsaládosok részére.

A Karitász önkéntesek a Gyümölcsoltó Boldogasszony Plébániatemplomban is osztottak, továbbá meglátogatták az idősek otthonait, valamint adományt vittek a GAMESZ közmunkásainak is. Ezen kívül azoknak, akik mozgásukban korlátozottak, vagy idős-betegek, nekik szintén az aktivisták juttatták el az egyenként kb. 8-9 kg-os csomagokat, hogy a karácsonyi ünnepek az Ő számukra is meghittebbé váljanak.

A konzervekből, száraztésztákból, édességekből, lisztből, cukorból, rizsből és étolajból összeállított  élelmiszercsomagok elkészítése a Szent Erzsébet-napi gyűjtésből, az „Egymillió csillag a szegényekért” adománygyűjtő akcióból, valamint az Industrie Elektrik Kft. és a Kaposvári Egyházmegyei Karitász támogatásából valósult meg.

Külön köszönet az adományozóknak, és a híveknek, akik nélkül nem sikerült volna a rászorulókon való segítés ilyen formában.

A Marcali Karitász Csoport minden kedves Adakozónak és Adományozottnak is áldott karácsonyi ünnepeket kíván!

Írta és fotók: Kiss Kálmán