HírekSzines

Adventi Társasjáték Ünnep és Vásár

December 12. és 14. között a Művelődési Központ első alkalommal várta Adventi Társasjáték Ünnep és Vásárárra a családokat. A város adventi rendezvénysorozatához kapcsolódva három nap késő estig fogadta a közös játékra és kikapcsolódásra vágyó érdeklődőket.
Míg a délelőtti órákban inkább szervezett iskolai csoportok vették igénybe a szolgáltatásokat, délután és este inkább szülőkkel érkeztek a gyerekek.
A  TársasBázis napijegy megváltásával a korlátlan játékhasználat mellett a játéknyereményekért folyó kincsvadászatra és a Művelődési Központ gyerekeknek szóló, Télünnep címet viselő szabadulószobájába is belépőt nyertek a résztvevők.
A csütörtöki Dobble bajnokság nyertese egy eredeti Dobble360 készletet vihetett haza.
Pénteken az Év Társasjátéka verseny közönségkedvence, a Castle of mind alkotói mutatták be játékukat és szerveztek minibajnokságot a Korzó  aulájában.
Szombaton filmvetítés, Xbox és további játékbemutatók várták az érdeklődőket.
A társasjáték Ünnep ideje alatt a Művelődési Központ szabadulószobája, az Auroom éjszakai játék lehetőségét kínálta játékosainak. A társasjátékvásár a Somi Játék támogatásával valósulhatott meg.
A gyerek szabadulószoba – az érdeklődésre való tekintettel – december 16. és 20. között is nyitva tart , a Kulturális Korzó nyitvatartási idejében.

Köszönjük a Művelődési Központ beszámolóját és a képeket.