HírekSzines

Hársházi Szabi új klipes dallal indítja 2022-es évet!

A somogyi dalszerző-producer, aki előadóként is egyre sikeresebb új klipes dallal jelentkezett. Az „Adja az ég” című fülbemászó Reggae Pop újdonságtól garantáltan hangulatba jönnek kicsik és nagyok egyaránt.

Akár egy gyerekdal is lehetne az új szerzemény, hisz a videóklipjében is cuki kisgyerekek szerepelnek. Szabi az alábbiakat nyilatkozta ezzel kapcsolatban:

„Igazából nem gyerekdalnak szántuk. Ha a szövegre odafigyel valaki akkor abból le is jön.  De jól gondolja, aki azt gondolja, hogy a gyerek fülek és szívek is befogadhatják. Én bízom is benne, hogy minél szélesebb közönséghez eljut majd idővel. Az, hogy gyerekek szerepelnek a klipben az én ötletem volt. Hangulatánál fogva nekem két klip téma jutott eszembe ehhez a dalhoz, amikor ötleteltem. Vagy egy nyári helyszín, jó csajokkal, koktélokkal; vagy ez a kisgyerekes sztori. A nyárias témát kissé lerágott csontnak éreztem már az elejétől, ezért maradtam inkább a kisgyerekes koncepciónál. Remélem jól döntöttem. 😊 “

Hársházi Szabi azt is hozzátette, hogy a klip fehér hátteres koncepciója pedig onnét jött, hogy maga a dal hangzás világa és zenei stílusa a 90-es éveket idézi és akkoriban több ilyen stúdióhátteres megoldást alkalmaztak a klipeknél.

A Tavi TV óév búcsúztató „Szilveszteri Klipmix Szabival” című zenés összeállításában is látható volt az „Adja az ég” című klipes újdonság.